Liou.at.ua- сайт для крутих панків
Неділя, 28.04.2024, 22:42
Меню сайту
Міні-чат
500
Головна » 2008 » Серпень » 7 » 24 - 25 - 26 липня у Тернополі відбудеться Славське рок
24 - 25 - 26 липня у Тернополі відбудеться Славське рок
22:39

25-27 липня вдруге відбудеться Міжнародний фестиваль Славське-Рок ‘2008. Місце проведення дійства незмінне, власне те, яке і дало назву забаві – знане гірськолижне і не тільки селище Славське, що на Львівщині.


А "генеральна репетиція" фесту відбудеться напередодні, 24 липня, у фаному місті Тернопіль.

Як і минулоріч, фест заохочує молодь до дієвого відпочинку, а тому його програма буде насичена корисними для здоров’я розвагами: велосипедним заїздами, пішими мандрівками, подорожами, мотузковим парком та іншіми спортивно-туристичними змаганнями.

Новинкою стане нічний перегляд просто неба кінострічок відомого кінофестивалю Відкрита Ніч. Покази відбуватимуться прямо на головному концертному майданчику – простіше кажучи на місцевому стадіоні. Сеанси триватимуть до світання, так що глядачі зможуть, лежачи на похідних килимках, споглядати фільми українських режисерів під виблиском зірок та на тлі гір.

Ще одним новим запровадженням на Славське-Рок стане наявність двох концертних майданчиків: Головних підмостків та Молодої (Денної) сцени. Протягом трьох днів через них перейде близько трьох десятків гуртів та співців.

На Головних підмостках виступатимуть: Farben Lehre ( Польща), Mamasweed (Німеччина), Giri (Швеція), 100 C (Чехія), La Skarnemurta (Італія), The Ukrainians (Велика Британія), Direct-T (Туреччина), Віктор Морозов та Мертвий Півень (Львів), Chilibombers (Херсон-Київ), Пропала Грамота (Кам'янець-Подільський), Файно (Львів), Green Silence (Львів).

Денна сцена розташується в центрі селища біля клубу. Виступи розпочинатимуться о 15:00 і через ці підмостки перейдуть: Контрабас (Полтава), Віранда (Київ), Ясон (Вінниця), Мартові (Вінниця), Кораллі (Івано-Франківськ), ДжаiРА (Рівне-Київ), Чече (Червоноград-Черкаси), Гапочка (Київ), Очеретяний Кіт (Вінниця), Карпатіяни (Київ), Інканбула (Львів), Fake Elegance (Київ), Super Divka (Київ), Evidence (Київ), Микола Ратов (Київ), Outstars (Одеса).

У рамках мистецької програми Славське Рок ‘2008 вже вдруге проводитиметься Карпатський Снепшот (англ. snapshot – світлина, знимка; фотографувати) - гра для любителів цифрової фотосправи. У ній суміщені такі поняття як швидкість, вигадка, вправність, здоровий спосіб життя, спілкування з однодумцями. Правила гри дуже прості - за декілька годин необхідно зробити 6 світлин згідно 6 завдань. На фініші роботи оцінюватиме суддівська рада.

Дедалі більша кількість розмаїтих забав окрім розважальної частини включає у свій розклад і суспільно-відповідальні програми. Не є винятком в цьому і Славське Рок. Разом з піснеспівами протягом фестивальних днів відбуватимуться слухання та зустрічі на теми збереження довкілля, переробки сміття тощо.

Подробиці та вичерпний розклад подій можна буде побачити на іменці дійства Славське-Рок ‘2008.

Переглядів: 775 | Додав: liou | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новин
«  Серпень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Друзі сайту
Роллікс Спілкуйся Українською Українські пісні Український гітарний портал Пиши українською ANTIPOP - украинский портал альтернативной музыки и культуры Пластовий Портал - твоя віртуальна домівка A-Site - Детальна інструція для створення сайту. Створити свій сайт бесплатно. Івано-Франківська РОК-Група Резонанс
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024